Welkom
Ingezonden
Solidariteit "ingezonden"
Prinsjesdag? Protestdag!

Terwijl het kabinet op reces was hebben vakbonden, belangenorganisaties en actiegroepen niet stilgezeten. Er is een actietraject uitgestippeld om het verzet tegen de bezuinigingen op te gaan voeren. De eerste stap zal worden gezet op maandag 19 september, aan de vooravond van Prinsjesdag. Dan organiseren diverse vakbonden en de Chronisch Zieken en Gehandicapten Raad Nederland demonstraties in Den Haag. Rekening Retour roept iedereen op om die dag naar Den Haag te gaan en deel te nemen aan de protesten.

Er wordt nog hard gewerkt aan de logistieke details van de protesten. Zeker is dat er allerlei sectoren samen gaan komen. Hou in ieder geval maandag de 19de vrij en verspreid het woord. Ga uit van een start van 11:58 op het Plein in Den Haag en hou naast deze ook de volgende websites in de gaten:

Samen Sterk
Walk of Shame
CG-Raad

Voor de duidelijkheid: De door Rekening Retour aangekondigde actie op dinsdag 20 september zal niet doorgaan. We sluiten ons aan bij de acties van maandag de 19de, precies omdat het zaak is om meer gezamenlijk op te trekken. Stop het kabinet bundel het verzet!

Zie voor meer informatie en updates over tijd en locatie: rekeningretour.nu